Teorivecka v 10

Vecka 10 är det dags för teorivecka, alla grupper förutom tisdag 17.00 och onsdag 17.00 väljer själva vilka samt hur många pass ni vill gå på. Vi vill ha in anmälan via mail till de pass ni vill gå på för att vi ska veta hur många som kommer. Det är två tillfällen avsatta för handhästridning och löslongering men man får bara delta på ett pass av varje, detta för att hålla grupperna lagom stora så att alla ska kunna prova. På måndagen rider måndagsgrupperna som vanligt pga tidigare inställd lektion. 

Måndag 7/3
Ridlektioner för måndagsgrupperna 

Tisdag 8/3
16.45 Hästagility för de som i vanliga fall rider tisdag 17.00
18.00 Löslongering
19.15-ca 20.30 Handhästridning

Onsdag
17.00 Hästagility för gruppen som i vanliga fall rider denna tid
18.30 Ryttarträning med sjukgymnast Anna Lilja-Lund

Torsdag
17.30 Löslongering
18.45 Handhästridning 

Fredag 
16.00 Splitsning av rep. Lär dig att splitsa grimskaft, grimmor och longerlinor. Utan kostnad om du vill splitsa grimskaft till ridskolans hästar (max 10 st), materialkostnad tillkommer om du vill göra för eget bruk. Du får ta med eget rep om du vill men det kommer att finnas rep och hakar på plats.

Välkomna!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter